Disclaimer

Welkom op de website van Amtron. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende gebruiksvoorwaarden en disclaimer.

1. Auteursrechten

Alle inhoud op deze website, inclusief teksten, afbeeldingen, video’s, logo’s en grafisch materiaal, is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Amtron Skilled Services, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, wijzigen, distribueren of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Amtron Skilled Services.

2. Stock fotomateriaal en foto’s van derden

Deze website maakt gebruik van zowel stock fotomateriaal als foto’s van derden. Amtron Skilled Services heeft alle redelijke inspanningen geleverd om de auteursrechthebbenden van deze foto’s te benaderen en toestemming te verkrijgen voor het gebruik ervan op deze website. Indien u van mening bent dat u de rechthebbende bent van auteursrechten op een van de gebruikte foto’s, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. We zullen uw claim serieus onderzoeken en indien nodig passende actie ondernemen.

3. Geen garantie

Hoewel we ons best doen om de informatie op deze website actueel, nauwkeurig en volledig te houden, kunnen we geen garantie geven voor de juistheid, betrouwbaarheid of volledigheid van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico.

4. Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Amtron Skilled Services heeft geen controle over de inhoud, het beleid of de praktijken van deze externe websites en is niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan. Het volgen van externe links is op eigen verantwoordelijkheid.

5. Contact

Als u vragen, opmerkingen of klachten heeft over deze website of deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de volgende contactgegevens:

Amtron B.V.
Transistorstraat 91-25
1322CL  ALMERE
+31 36 808 07 48
info@amtron.nl

6. Alle rechten voorbehouden

Alle rechten die niet uitdrukkelijk in deze disclaimer zijn verleend, worden voorbehouden aan Amtron.