ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

Onbezorgde ICT Support

Ontdek onze professionele servicedesk voor al uw technische problemen! Ons toegewijde team van experts staat klaar om problemen snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om computerproblemen, printerproblemen of softwareproblemen, wij hebben de kennis en vaardigheden om elke technische uitdaging aan te pakken. Met onze snelle en betrouwbare diensten maken we het oplossen en voorkomen van technische problemen eenvoudiger dan ooit.

Wat bieden wij? Onze uitgebreide diensten omvatten technische ondersteuning via telefoon of e-mail, on-site hulp, support op afstand en deskundig advies. Of er nu behoefte is aan directe hulp op locatie of op afstand, wij hebben de oplossing die bij uw organisatie past.

Onze professionele aanpak stelt u in staat om u te concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij de technische kant voor onze rekening nemen. Ons doel is om jouw bedrijf soepel te laten draaien en de downtime tot een minimum te beperken.

Laat ons u helpen en ontdek hoe onze betrouwbare supportdienst uw organisatie ondersteunt. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen voor een effectieve en betaalbare 24/7/365 service.

EEN TEAM DAT IS GEDREVEN DOOR MENS EN TECHNIEK

Wij vertalen onze Skills naar de beste ICT Support

Als specialisten in ICT support begrijpen wij bij Amtron dat het cruciaal is om de juiste mensen in te zetten voor een succesvolle uitvoering van de beste helpdesk service voor uw organisatie. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en hebben plezier in het aannemen, registreren en oplossen van gebruikersvragen. Ze beschikken over de juiste skills, waaronder een sterk empathisch vermogen, uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden, en een scherp gevoel voor organisatiesensitiviteit. Uiteraard beschikken ze ook over de nodige ICT-kennis. En gebruikt u naast bijvoorbeeld Office 365 specifiekere (applicatie) software, dan is ons team snel getraind om ook uw klanten te voorzien van oplossingsgerichte support.