Verantwoordelijk Openbaarmaking (Responsible Disclosure)

Bij Amtron hechten we veel waarde aan de beveiliging van onze systemen en de bescherming van de gegevens van onze klanten. We erkennen dat beveiligingsproblemen soms kunnen optreden en we moedigen externe beveiligingsonderzoekers aan om ons te helpen bij het identificeren en oplossen van dergelijke problemen. We zijn toegewijd aan het samenwerken met de beveiligingsgemeenschap om de veiligheid van onze systemen te verbeteren.

Als u een potentieel beveiligingsprobleem heeft ontdekt, willen we graag van u horen, zodat we de nodige maatregelen kunnen nemen om het probleem op te lossen. We vragen u echter wel om verantwoordelijkheid te tonen en onze richtlijnen te volgen bij het melden van eventuele beveiligingskwetsbaarheden.

Richtlijnen:

1. Richt geen schade aan onze systemen of gegevens tijdens uw onderzoek. Handelingen zoals het verwijderen of wijzigen van gegevens, ongeoorloofde toegang tot accounts of het verspreiden van malware zijn strikt verboden.

2. Houd de informatie vertrouwelijk: Deel de informatie over het beveiligingsprobleem alleen met ons en geef ons voldoende tijd om het probleem op te lossen voordat u het openbaar maakt aan anderen. We vragen u om de informatie te behandelen met de hoogste vertrouwelijkheid en deze niet met anderen te delen.

3. Geef voldoende informatie: Om ons te helpen het probleem te begrijpen en effectief te reageren, vragen we u om ons voldoende informatie te verstrekken over het beveiligingsprobleem. Dit kan onder andere bestaan uit een gedetailleerde beschrijving van het probleem, de stappen om het probleem te reproduceren en eventuele relevante bewijsmaterialen.

4. Respecteer de privacy van anderen: Vermijd het ongeautoriseerd toegang verkrijgen tot de gegevens van anderen en respecteer hun privacy tijdens uw onderzoek. Gebruik alleen uw eigen accounts en testomgevingen bij het uitvoeren van beveiligingstests.

5. Beloning: We waarderen uw inzet en tijd om ons te helpen onze beveiliging te verbeteren. Afhankelijk van de ernst en impact van het gemelde probleem, kunnen we mogelijk een passende beloning aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons beloningsbeleid.

Contact opnemen:

Als u een beveiligingsprobleem wilt melden of vragen heeft over onze Responsible Disclosure richtlijnen, kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Amtron B.V.
Transistorstraat 91-25
1322CL  ALMERE

+31 36 808 07 48
info@amtron.nl

We zullen uw melding serieus nemen en zo snel mogelijk reageren op uw bericht.

Bedankt voor uw betrokkenheid en medewerking om de veiligheid van onze systemen te verbeteren.