• Bij Amtron werken wij 24/7 – 24 uur per dag, 7 dagen per week, inclusief alle feestdagen. We bieden onze klanten flexibele plannen, afhankelijk van de dynamiek van uw bedrijf.
  • Amtron biedt een breed scala aan tier 1- & tier 2-IT-helpdeskservices zoals Computer problemen, Microsoft, Office 365 , mobiele telefoons, printers etc.
  • Bij Amtron nemen we de beveiliging van klantgegevens en systemen zeer serieus. We hebben een streng gegevensbeveiligingsbeleid dat voldoet aan de industrievoorschriften. Als extra bescherming slaan we geen klantgegevens op onze systemen op. We gebruiken de ITSM-, helpdesk- en CRM-tools van de klant. Hierdoor hebben onze klanten volledige controle over hun systemen en gegevens.
  • Het Amtron team bestaat uit gecertificeerde en ervaren technici. We hebben een intern Quality Audit team dat de prestaties van het team dagelijks controleert. Daarnaast moedigen we onze klanten aan om tevredenheidsenquêtes te houden voor feedback van eindgebruikers. Maandelijkse evaluatiegesprekken worden gevoerd met klanten voor kritische feedback en het bespreken van verbeterpunten.
  • Onze gemiddelde reactietijd voor tickets is 10 minuten. Onze gemiddelde oplostijd voor tier-1 tickets is minder dan 2 uur.

✓ Amtron deelt uw inloggegevens niet met ons supportteam.

✓ Amtron moedigt onze klanten aan om 2FA / MFA te implementeren.

✓ Amtron vraagt ook om beperkte IP-toegang.

  • Managed IT-ondersteuning is een zakelijke overeenkomst waarbij Amtron wordt ingehuurd om de interne IT-helpdesk of technische ondersteuning van een bedrijf te beheren. Het uitbesteden van IT-helpdeskservices is een strategische beslissing die wordt genomen om de efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen. De externe leverancier brengt domeinkennis, volwassen processen, best practices uit de sector & een redundante opstelling met zich mee. Dit leidt tot een kortere TAT en minder verlies van productieve tijd

CONTACT

Benieuwd wat Amtron voor uw organisatie kan betekenen?

Wij zijn u graag van dienst, stel ons gerust al uw vragen en u kunt snel antwoord tegemoet zien. Uiteraard kunt u ons ook tijdens kantooruren telefonisch bereiken.

Uw naam:
Field is required!
Field is required!
E-mailadres
Field is required!
Field is required!
Uw telefoonnummer
Ongeldig telefoonnummer
Ongeldig telefoonnummer
Stel ons al uw vragen ...
Field is required!
Field is required!