HELDERE MISSIE

Beter, sneller en leuker

Bij Amtron is onze missie helder en inspirerend: we streven ernaar om iedereen beter, sneller en leuker te laten (samen)werken. Onze gepassioneerde aanpak richt zich op het verbeteren van werkprocessen, het stimuleren van efficiëntie en het creëren van een plezierige werkomgeving. Met behulp van geavanceerde technologieën en maatwerkoplossingen streven we ernaar om organisaties te helpen hun volledige potentieel te benutten. Onze missie is om de samenwerkingservaring te transformeren en uw team te empoweren om succesvol te zijn in de steeds veranderende zakelijke wereld. Samen bouwen we aan een toekomst met betere skills.

ONZE VISIE IN LIJN MET EEN FUTURE-PROOF ORGANISATIE

Toekomstbestendige omgevingen

Bij Amtron ligt onze focus op het creëren van een toekomstbestendige omgeving waarin tevreden medewerkers gedijen en verzuim wordt verminderd. Met onze gespecialiseerde expertise bieden we hoogwaardige 24/7 ICT-ondersteuning, waardoor uw bedrijfssystemen naadloos blijven functioneren. We streven naar gelijke kansen voor iedereen, ongeacht de werkvorm. Onze visie is om een productieve en tevreden werkomgeving te creëren, waarin we flexibiliteit en ruimte bieden voor diverse werkvormen. Vertrouw op ons team voor een probleemloze ICT-ondersteuning die uw bedrijf future-proof maakt.

EEN TEAM DAT IS GEDREVEN DOOR MENS EN TECHNIEK

Wij vertalen onze Skills naar de beste eindgebruiker support

Als specialisten in eindgebruiker support begrijpen wij bij Amtron dat het cruciaal is om de juiste mensen in te zetten voor een succesvolle uitvoering van de beste helpdesk serviced voor uw organisatie. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en hebben plezier in het aannemen, registreren en oplossen van gebruikersvragen. Ze beschikken over de juiste skills, waaronder een sterk empathisch vermogen, uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden, en een scherp gevoel voor organisatiesensitiviteit. Uiteraard beschikken ze ook over de nodige ICT-kennis. En gebruikt u naast bijvoorbeeld Office 365 specifiekere (applicatie) software, dan is ons team snel getraind om ook uw klanten te voorzien van oplossingsgerichte support.